Lezzetli Çayların Büyüleyici Dünyası

Hoş geldiniz! Lezzetli ve aromatik çaylarımızın büyüleyici dünyasını keşfedin! Kendi topraklarımızda özenle yetiştirilen çaylarımız, siz çay severlere sadece bir yudumda bile huzur ve tazelik vaad ediyor.

Özçay Hakkında
Öz Çay

Hakkımızda

S.S Of Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 1989 yılında kurulmuş ve 1990 yılı yaş çay sezonunda üretime başlamıştır. İşletmemiz çay üreticilerinden almış olduğu güçle ve bünyesindeki uzman personelleri sayesinde çay sektöründe başarılı olmuş bir çay fabrikasıdır. Tam donanımlı tesis ve laboratuarına sahip olan Özçay Koop. üretimin her safhasında üretim gereklerine özen göstererek piyasanın talebine uygun ürün yelpazesi oluşturmuştur. Aranan damak zevkine uygun; üstün kaliteli ürünleri üretmekten asla ödün vermeyen

Çeşitlerimiz

Ürün Kategorilerimiz

Çay koleksiyonumuzda, çeşitlilik ve kalite ön planda. Hiçbir kimyasal süreçten geçmeden hazırlanmış seçenekler sunar.  Her bir çay türümüz, sizlere yalnızca en iyi çay deneyimini sunmayı amaçlar.

Bizi Yakından Tanıyın

Galeri

Ziyaretçilerimizin anılarını ve deneyimlerini paylaştığı bir vitrin. Geziler sırasında çekilmiş renkli fotoğraflar, unutulmaz anlar ve özel hikayeler.

Size Özel Ürünlerimiz

Ürünlerimiz

Ürün yelpazemizdeki çaylar, zengin tatlar ve çeşitli demleme yöntemleriyle çay severlerin beğenisine sunuluyor. Her bir çayımız, sizlere en iyi deneyimi sunmak için özel olarak seçilmiş yapraklardan üretilir.

Sizden Gelenler

Müşteri Yorumları

Sizlerin görüşleri bizim için çok önemlidir. Daha iyi yerlere gelmek için geri dönüşlerinizle bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Zeynep
Zeynep
2023-07-22
Çay almaya geldik, ismini bilmediğimiz abi bize her çeşidini anlattı sağolsun. Birde çay fabrikasını gösterip kademeleri anlattı. Çok sevdik çok teşekkür ederiz!
Enes Arslan
Enes Arslan
2023-06-01
Çayın üretim serüvenini her aşamasıyla izleyebileceğiniz bir yer. Ayrıca satın alacağınız çayı ikram ediyorlar ve tadını deneyimlemiş oluyorsunuz.
GeziYorum YazıYorum
GeziYorum YazıYorum
2023-05-11
Bölge`de önemli,en bilinen tercih edilen Çay fabrikalarından ve markalarından. Bölge halkının önemli gelir ortağı bir firma sayılır. Organik çay üretimleri zahmetlice ve saygı duyulasıca. En çok bilinen çay firmalarının kaliteyi düşürdüğü,çay paketlerini toz ve çalı çırpı dal ile doldurduğu şu zamanda ÖZÇAY gibi alternatif başarılı firmalara ihtiyaç var. Böyle firmalar ayakta kalması için az-çok,gerek yerel mağazalarından gerek e-ticaret mağazalarından az da olsa ürün alarak destek olmalı. Çay satışı tekelleşirse çay yerine toz ve odun suyu içmek zorunda kalınabilir. Çay tiryakileri iyi çay bulamadıkları için çay içmeyi bırakacakmaya çalışıyor.
Hemen İletişime Geçin

İletişime Geçin

Soru, öneri ya da geri bildirimleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Bize ulaşın, sorularınıza en kısa sürede yanıt verelim. Sadece formu doldurmanız yeterlidir.